Professionele Video
Niets meer. Niets minder.

Professionele vlog

Jij weet wat je jouw doelgroep wilt vertellen, neemt plaats voor de camera en vertelt. Ik regel de techniek en laat jou er perfect uitzien en klinken. 

Vanaf €420,-

Stockfootage video

Online is er genoeg mooie stockfootage te vinden om jouw verhaal te vertellen. Dat scheelt veel kosten in opname én jij hoeft niet voor de camera!

Vanaf €350,-

Promotie video

Ik kom naar jouw locatie, film jouw werkzaamheden en houd een interview met je. Dat edit ik tot een kort geheel van met een goede call-to-action. 

Vanaf €560,-

Coronaproof filmen

✓ Je doet zelf jouw microfoon op

✓ Ik houd altijd 1,5 meter afstand

✓ Ik maak de microfoon van te voren schoon

Gratis verzetten bij Corona-symptomen

✓ Ik draag binnen een mondkapje

Beeld met mondkapje

"Deze promotie-

video laat precies

zien wie ik ben."

Portretfoto Cynthia van der Winden, een jonge witte vrouw met kort donker haar en lichtblauwe oogschaduw

Canvas Communicatie heeft voor mij een heel mooi promotiefilmpje gemaakt voor op mijn website. Het laat precies zien wie ik ben en wat ik als ervaringsdeskundige te bieden heb. Dit helpt mij om mijn boodschap duidelijk te maken aan een groter publiek.

 

Wat ik waardeer in Evita is dat zij steeds de goede middenweg weet te vinden tussen het geven van sturing en het vrijlaten van je eigen ideeën. Daardoor wordt het eindproduct professioneel met een persoonlijke touch.

 

Wat ook erg fijn was, was de ontspannen en gezellige sfeer tijdens de filmdag en de snelheid waarmee Evita werkt.

Cynthia van der Winden
Ervaringsdeskundige Cynthiaspreekt.nl

CONTACT

Achter Canvas Communicatie zit Evita Lammes. Ze heeft een achtergrond in marketing maar volgt nu haar liefde: video maken. 

Weet je niet zeker wat voor soort video bij jou, jouw doelgroep en marketingdoelen past? Bel me, dan spreken we het samen door!